Direct advies?

0800-777 7779

Hypotheek voor starters

Wanneer u voor het eerst een huis gaat kopen, zult u zich waarschijnlijk een beetje ongemakkelijk voelen. Als starter weet u niet zo goed waar u op moet letten wanneer u een hypotheek gaat afsluiten. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Wij kunnen u van een persoonlijk en passend hypotheekadvies voorzien, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Het is mogelijk om deze informatie in een rapport van ons te ontvangen. Onderstaande rekenmodule biedt u de mogelijkheid om inzicht te krijgen in uw maximale hypotheeksom.

Hypotheek voor starters berekenen

> Terug naar de selectie van beschikbare rekenmodules

Extra informatie

Gedurende de afgelopen jaren is de waarde van koophuizen gedaald, en dit verschijnsel is nog steeds gaande. Het is voor u als koper dan ook een gunstige periode om eens uw mogelijkheden te bekijken.

Als toekomstige huizenbezitter zult u veel belangrijke beslissingen moeten nemen. Deze beslissingen hebben een grote invloed op uw financiƫle toekomst. U zult wellicht overlopen van de vragen. Hoeveel kan ik maximaal lenen? Wat voor kosten komen er allemaal kijken bij de hypotheeksom? Welke hypotheekvorm past het beste bij mijn persoonlijke situatie? Kom ik in de toekomst niet in de financiƫle problemen?

Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, zodat u straks met een gerust gevoel uw hypotheek kunt afsluiten.

Uw situatie

Niet zeker of de rekenmodule aan de linkerkant de meest geschikte voor u is? Selecteer aan de hand van uw situatie de juiste rekenmodule!