Direct advies?

0800-777 7779

Hypotheek aanpassen

Uw persoonlijke situatie is net zo veranderlijk als het weer. En dat kan wel eens een grote invloed hebben op uw huidige hypotheek. Bent u erachter gekomen dat u een lening heeft afgesloten die eigenlijk te duur voor u is? Wilt u weten of u uw maandelijkse hypotheeklasten kunt verlagen? Of is er een baby op komst en wilt u verbouwen voor een kinderkamer? Via deze website kunt u berekenen of u mogelijk minder zou kunnen betalen voor uw hypotheek.

Hypotheek aanpassen berekenen

> Terug naar de selectie van beschikbare rekenmodules

Extra informatie

Als uw persoonlijke situatie in de afgelopen jaren is veranderd, is dat niet zo verassend. Wellicht is uw financiƫle situatie aan wat veranderingen onderhevig geweest. Op dergelijke momenten is het geen overbodige luxe om eens met uw hypotheekadviseur om te tafel te gaan. U kunt samen uw hypotheek bekijken om te zien of het in uw nieuwe situatie wellicht beter is om het een en ander te veranderen aan uw hypotheek, of misschien zelfs over te sluiten.

Laat u vooral goed adviseren, want uw hypotheek bepaalt uw toekomst.

Uw situatie

Niet zeker of de rekenmodule aan de linkerkant de meest geschikte voor u is? Selecteer aan de hand van uw situatie de juiste rekenmodule!